Carine Simons

Carine Simons

Take your passion and make it happen! View Details
Hans Martens

Hans Martens

Onze passie is anderen inspireren met ons verhaal en onze ervaringen delen. View Details
Up-Great

Up-Great

We helpen je graag met een upgrade van je leven om zo een leven te creëren wat jij WIL. View Details
Carine Simons

Carine Simons

Take your passion and make it happen!

Ik ben Carine en deze zin past helemaal bij mij!
Alles wat ik doe en goed wil doen, doe ik met passie.

In de eerste plaats ben ik gepassioneerd echtgenoot en moeder. Heerlijk!
Ik geniet ervan om onze vier kinderen te zien opgroeien tot unieke persoonlijkheden.
Ik ben dan ook onvoorwaardelijk dankbaar dat ik hierin een rol mag spelen.

Forever is mijn andere passie.
Als topleider in de Benelux is het mijn taak om mensen te helpen die een andere lifestyle willen, die flexibeler willen werken met meer gezondheid, meer zekerheid, meer inkomen of een vervangend inkomen.

Ik heb ontdekt dat ik ontzettend blij word als ik het verschil kan betekenen in andermans leven. Eén van mijn levensdromen was om kinderen in Afrika te helpen. Alleen wist ik nog niet hoe. Via Forever heb ik kennisgemaakt met een organisatie die dat voor ons mogelijk heeft gemaakt. Juuko is ons vijfde kind! Hij woont, studeert en bouwt aan een betere toekomst in Uganda. Zijn glimlach en zijn dankbaarheid geven mij het gevoel dat het heel goed is wat ik doe.
(Foto’s van onze bezoeken vind je op helpafrica.dk)

Graag ben ik jouw persoonlijke coach zodat ook jij binnenkort kan genieten van onbeperkte mogelijkheden!

Hans Martens

Hans Martens

Onze passie is anderen inspireren met ons verhaal en onze ervaringen delen.

Ik ben Hans en samen met mijn echtgenote Carine werd ons vijftien jaar geleden de kans geboden om, naast onze job in het onderwijs, zelf te bouwen aan onze toekomst.
Met de twijfelachtige en onzekere vooruitzichten in ons achterhoofd, realiseerden we ons dat we zelf verantwoordelijk zijn voor onze toekomst, voor het geluk en welbehagen van onszelf én onze kinderen.
We hebben dan ook die kans met twee handen aangenomen, stelden onze doelen en planden onze agenda’s.
We aanvaardden dat we moesten leren en veel oefenen om vaardig en bekwaam te worden.
Maar het loont de moeite.
Nu kunnen we zonder blozen stellen dat we full-time levensgenieters zijn.
Balans is ons sleutelwoord; zowel geestelijk, lichamelijk als financieel.
We hebben de vrijheid gekregen om met onze vier kinderen de dingen te kunnen doen die echt belangrijk zijn.

Onze passie is anderen inspireren met ons verhaal en onze ervaringen delen.

De dag van vandaag zijn veel mensen op zoek zijn naar verandering, verbetering en zekerheid.
Wellicht ook jij…
Wij willen je daarbij helpen en begeleiden.
Onze missie is met jou werken aan balans in jezelf, je familie, je situatie om zo snel succesvol te worden.
Want slagen is een onderdeel van de filosofie van Forever.

Graag ben ik je persoonlijke coach, zodat je snel met zelfvertrouwen aan de slag kan gaan!

Up-Great

Up-Great

We helpen je graag met een upgrade van je leven om zo een leven te creëren wat jij WIL.

Wij houden van wat we doen.

Het geheim van een gelukkig leven met minder stress en zorgen is niet keihard werken, veel uren kloppen of grote carrièresprongen maken; het is een manier vinden om plezier te beleven in je werk en de bijhorende verantwoordelijkheden.
Daarom houden we zo van wat we doen en daarom delen we zo graag de mogelijkheden.

Je weet ons te vinden.

Contact

Vind jij een gezonde en onbezorgde toekomst ook belangrijk? Heb jij de ambitie om meer uit het leven te halen? Spreek dan zeker met hen af!