IF IT DOESN’T MAKES YOU SMILE, CHANGE IT!

Creëer jouw toekomst, samen met hen!

Grootsheid

 

Het overkomt me regelmatig dat ik geraakt ben en me oprecht trots voel. Ik heb enorm veel voldoening als ik mensen zie groeien en ontwikkelen tot een persoon waarvan ze nooit gedacht hadden dat ze die konden zijn.

Mij werd de mogelijkheid van Forever aangeboden, niet enkel om mijn leven te veranderen, maar ook om het verschil te betekenen in het leven van mijn contacten.

Er zit grootsheid in ieder van ons!

Maar vaak hebben we iemand nodig die onze echte potentie ziet, die ons begeleidt en het vertrouwen geeft om die grootsheid te realiseren.

Graag ben ik die ‘iemand’.

 

GET IN TOUCH – Wij kunnen je helpen met een upgrade van je leven!

 

Geloof

 

Heb jij ooit een droom opgegeven? Waarom? Heb je ooit getwijfeld aan je eigen kwaliteiten? Heeft die twijfel ervoor gezorgd dat je je droom liet varen?

We hadden allemaal wel eens bepaalde doelen en dromen in het verleden die we hebben laten varen omdat we er vanuit gingen dat ze buiten ons bereik lagen.

Niets is onbereikbaar in het leven zolang je maar bereid bent om jezelf te stretchen. We geven dromen op omdat wij niet geloven in onszelf, omdat wij twijfelen aan onze mogelijkheden of omdat wij niet bereid zijn om te doen wat nodig is om ze te verwezenlijken. En zo leiden we te vaak een leven met beperkingen in plaats van een leven zonder grenzen.

Sommigen willen in die ‘veilige’ cocon blijven zitten en leven van weekend naar weekend of van salaris naar salaris, maand na maand, jaar in jaar uit. Wij richten ons tot diegenen die anders durven zijn dan de massa, voor hen die grote dromen hebben en verlangen naar een beter leven.

Stel je eens een leven voor waar alles en nog wat mogelijk is!

Blijf je dromen voor ogen houden en blijf geloven dat je ze kan en zal bereiken. Misschien nog niet vandaag maar op een dag … Het is bedroevend dat zoveel mensen niet genieten van zoveel kansen en voordelen, dat ze niet door hebben dat ze leven in een wereld vol mogelijkheden.

 

GET IN TOUCH – Wij kunnen je helpen met een upgrade van je leven!

Passie

 

Men zegt dat success niet de sleutel is tot geluk, maar eerder geluk de sleutel is tot success.

Ik kan met de hand op het hart zeggen dat ik ervan hou om te doen wat we doen, dat het een passie is.

Wanneer je houdt van wat je doet, leidt dat niet alleen tot succes; het voelt ook niet aan als ‘werken’ in de traditionele betekenis van het woord. Ik ben de tel kwijt wat betreft het aantal gesprekken met mensen die niet gelukkig zijn in hun job, of die het gehad hebben met hun werk en met het werken voor iemand anders in een inspiratieloze omgeving.

Het maakt niet uit wat je doet, verzeker je ervan dat je gepassioneerd bent en dat je van je werk houdt.

Voor mij is dat netwerkmarketing. Dit past misschien niet bij iedereen, maar het is mijn passie en ik hou ervan. Het maakt me gelukkig als ik zie hoe andere mensen slagen en succesvol worden. Het ontroert me te beseffen dat ik een klein beetje heb kunnen bijdragen aan hun succes en een meerwaarde heb kunnen betekenen in hun leven.

 

GET IN TOUCH – Wij kunnen je helpen met een upgrade van je leven!

 

Doen!

 

Ons hele leven lang, vanaf onze geboorte, worden we – goed bedoeld – opgevoed door ouders, opvoeders, leerkrachten, werkgevers,… Zo worden ons dingen aangeleerd, vaak gestoeld op eenzijdige of maatschappelijke verwachtingen. Die verwachtingen kunnen je leven behoorlijk ingewikkeld maken. Ze ontnemen je vaak je vrijheid en beperken je.

Soms missen we die ene persoon die ons helpt om te doen wat we willen doen, die ons helpt te worden wie we willen zijn, die ervoor zorgt dat je dagen aansluiten bij het leven dat je in je hoofd wil leiden.

Het wordt meer en meer een gewoonte dat mensen een coach inschakelen. Prima. Maar ik zie een trend waar mensen ongegeneerd zich een coach noemen, zonder ervaring of kwalificatie. Wie kan je nog vertrouwen? Wanneer is het juiste moment? Wie is de juiste persoon om je te helpen? …

Ik zeg niet dat ik dat ben; ik toon je wel graag wat mogelijk is en hoe wij werken. En als dat niet bij jou past, geen probleem.

We werken graag persoonlijk met jou, op jouw maat, naargelang jouw behoeften en mogelijkheden. We kijken wat je tegenhoudt en hoe we dat kunnen doorbreken, hoe je vertrouwen krijgt, hoe je persoonlijk kan groeien, hoe je duidelijkheid krijgt.

We motiveren je, inspireren je, helpen je plannen om jouw leven op te waarderen,… Geen hocus pocus. Gewoon rechttoe rechtaan en als je het wil, gaan we ervoor!

Doen! Voor je het weet heb je iets in handen waar je trots op kunt zijn. Je zult iets teweeg brengen in jouw leven, dat van je kinderen en in de levens van anderen.

 

GET IN TOUCH – Wij kunnen je helpen met een upgrade van je leven!

Contact

Vind jij een gezonde en onbezorgde toekomst ook belangrijk? Heb jij de ambitie om meer uit het leven te halen? Spreek dan zeker met hen af!